Opleidingen

Er worden ieder jaar 4 verschillende jaaropleidingen aangeboden:

  1. Opleiding tot KinderFocusCoach. Toegankelijk voor mensen met een relevante HBO-  opleiding of vergelijkbare ervaring en opleiding)
  2.  Verdiepingsjaar, staat gelijk aan Focuscursussen 2,3,4 en dromen en innerlijk kind en kritische processen. Toegangkelijk na de opleiding tot KinderFocusCoach, daarnaast is instroom mogelijk van mensen die de basiscursus Focusing hebben. De weekenden dromen en Innerlijk kind en kritische processen zijn voor iedereen toegankelijk die minimaal een basiscursus Focusing heeft gevolgd en ook afzonderlijk te volgen van het verdiepingsjaar.
  3. Opleiding tot Focusbegeleider** en/of KinderFocusBegeleider* .Toegangkelijk na het verdiepingsjaar of wanneer je Focussen 1 t/m 4 hebt gevolgd met de workshops Dromen en Innerlijk kind en kritische processen.
  4. Opleiding tot Focustrainer** en/of KinderFocustrainer* .Toegangkelijk na de de Opleiding tot Focusbegeleider.

* Wanneer je ook de opleiding tot KinderFocusCoach hebt gevolgd of vergelijkbare minimaal 60 uur KinderFocus Specialisatie, zoals modulen A, B en C of Being Seriously Playful.

**Wanneer je je (nog) niet gespecialiseerd hebt door de minimaal 60 urige kindertraining is het heel goed mogelijk deze jaartraining te volgen, wanneer het je aanspreekt om te experimenteren met creatieve werkvormen als ingang tot de felt sense.