Opleiding Focusbegeleider en KinderFocusbegeleider

Na het opleidingsjaar Dynamic Expressive Focusing (voorheen KinderFocusCoach 1) en de workshops Dromen, Innerlijke kind en kritische processen (of bij andere trainers gevolgde cursussen Focusing 1 t/m 4, dromen, Innerlijke kind en kritische processen) kun je starten met de opleiding tot gecertificeerd Focusbegeleider. Wanneer je de opleiding tot KinderFocusCoach/Dynamic Expressive Focusing hebt gedaan wordt je gecertificeerd KinderFocusbegeleider voor kinderen én volwassenen. Hoofddoel is om jouw focus vaardigheden te verfijnen in de één op één begeleiding. Je gaat in dit jaar verschillende focussessies opnemen en uitwerken en je verdiept je in de bestaande filosofie over Focusing.

Dit alles houdt rekening met jouw persoonlijke tempo, mogelijkheden en ervaringen.
kost per jaar € 1690,- inclusief lunch, koffie, thee en materialen voor particulieren en  €2250 bij vergoeding door de werkgever. Dit jaar is ook afzonderlijk te volgen van de andere jaartrainingen, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Docenten/Opleiders

De training wordt gegeven door  René Veugelers: www.ftcz.nl en/of Harriët Teeuw: www.deruimte-info.nl. Zij zijn gecertificeerde FOT: Focusing Oriented Therapist KinderFocusTrainers en coördinatoren van  Kinder Focusing internationaal. Zij zijn erkend door “The International Focusing Institute” in New York. De docenten hebben jarenlange ruime ervaring in het focussen met kinderen en in het geven van nationale- en internationale  Focustrainingen en Focusopleidingen. Zij zijn daarin geschoold door o.a. Marta Stapert, Kinderpsychotherapeut en grondlegster van het Kinderfocussen.

Accreditaties: SKJ 65, Register Vaktherapie 75

Lestijden dinsdagen van 11.00u tot 16.00u

Vraag hier een aanmeldingsformulier aan